Over Dematech

Over Dematech

Dematech is ontstaan vanuit de visie dat alleen door bundeling van productiefaciliteiten en kennis de beste prijs- en kwaliteitverhouding geboden kan worden.

Om dit te realiseren is Dematech een samenwerkingsverband aangegaan met een grote  verscheidenheid aan productiebedrijven.

Hierdoor kunnen de verschillende expertises in elkaar vloeien, met als resultaat dat wij uw “one-stop shop”-behoefte waar kunnen maken.

De partners zijn gesitueerd in zowel Nederland als andere landen binnen Europa.

Daarnaast bestaat de mogelijkheid om grote series te betrekken uit landen buiten Europa.

Een persoonlijk gesprek is altijd het uitgangspunt voor onze dienstverlening.

Het inventariseren van uw eisen en wensen, en het samen kijken naar de mogelijkheden zijn de basis van een goede samenwerking.

 

Heeft u een bestaand product dat verbeterd kan worden of heeft u misschien een nieuw product in gedachten?

Met onze faciliteiten is een vertaalslag naar productie snel gemaakt.

Zijn er tijdens de productie verbeteringen of aanpassingen noodzakelijk, dan kunnen deze  door de korte lijnen zeer snel gerealiseerd worden.

De kwaliteit van uw producten staat bij ons voorop.

Of het nu gaat om machineonderdelen, sub-assemblies, constructiewerk  of plaatdelen, er kunnen altijd maatrapporten en materiaalcertificaten meegeleverd worden.

Op deze manier levert Dematech u altijd het gewenste product met de kwaliteit die u gewend bent.

Door alle bovenstaande competenties kan Dematech u een gedetailleerde offerte uitbrengen met een uitstekend prijsniveau.

Levertijden zijn altijd bespreekbaar, doordat wij ook binnen Nederland capaciteit hebben is een zeer korte levertijd mogelijk.